OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

icon Lezárult a programra történő jelentkezés - Interjú az M1 Summa adásában

icon Vissza a hírekhez
photo
"A sofőrhiány enyhítésére indított programot a kormány márciusban. A jelentkezők valósággal megrohamozták a jelentkezési felületet. Az erre a célra elkülönített, közel 2 milliárd forintos összegből többszáz járművezetőt képezhetnek ki." 

Az OFA Nonprofit Kft. 2024. március 1. napjától megindította a „Munkaerőhiány csökkentését célzó program a szállítmányozás és a személyszállítás területén” elnevezésű támogatási programot. A programban részt venni kívánó regisztrált és nem regisztrált álláskeresőknek, munkavállalóknak, munkaerőpiaci szempontból inaktív személyeknek, valamint a munkáltatóknak 2024. március 31. napjáig biztosított Támogató lehetőséget az álláskeresői és munkáltatói részvételi szándék bejelentésére regisztrációs felületén.

A beérkezett álláskeresői és munkáltatói jelentkezések rendkívüli mennyisége okán Támogató a további álláskeresői és munkáltatói részvételi szándék iránti igények bejelentésének lehetőségét 2024.03.07. napján 20 óra 00 perc időponttól LEZÁRTA.

A programmal kapcsolatos további részleteket Almási Erzsébet, Társaságunk ügyvezetőjétől meghallgathatóak az M1 Summa adásában, 11:00 perctől az alábbi linken.

Summa, 2024.03.16-i adás | MédiaKlikk (mediaklikk.hu)
 
2024-03-20 12:39

Hírlevél feliratkozás