OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Ügyvezetői köszöntő

icon Vissza

Tisztelt Látogató!

 

Köszöntöm az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság megújult honlapján.

Társaságunk legfontosabb célja, hogy a munkaerőpiac résztvevőit hatékony, aktuális, a foglalkoztatáspolitika kihívásaira reagáló támogatási programokkal segítsük.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a hazai kis- és középvállalkozásokra, akár új munkavállalók felvételének támogatásával, akár a hatékonyság- és termelékenységnövelést célzó beruházások, technológiai fejlesztések finanszírozásával. Kiemelt figyelmet fordítunk az új vállalkozások indítását lehetővé tevő pályázatokra, illetve az olyan célzott konstrukciókra, amelyek egy-egy speciális területen orvosolnak a munkaerőpiac keresleti, vagy kínálati oldalán jelentkező problémát.

 

Hazánk versenyképessége érdekében minden programunk kapcsán cél, hogy innovatív, könnyen hozzáférhető, ügyfélbarát lehetőségeket kínáljunk, pályázóinkat partnerként kezelve. Az elnyert támogatásokat a legtöbb esetben képzési, illetve mentorálási szolgáltatás is kiegészíti, meggyőződésünk, hogy ez a megközelítés biztosítja leginkább a felhasznált források hasznosulását és hosszútávú fenntartását.

 

Társaságunk erőssége az együttműködés és a támogató ügyfélcentrikus hozzáállás, a budapesti irodánkban, valamint hat regionális irodánkban, ahol minden ügyfelünkkel közvetlen kapcsolatot tudunk kialakítani, folyamatosan és helyben rendelkezésre állunk. A programok, projektek vármegyei, régiós szintű megvalósításában, a helyi foglalkoztatási, valamint társadalmi vállalkozások/szociális gazdaság típusú kezdeményezések elősegítése, fejlesztése is kiemelt célunk. Teljes szolgáltatási palettánkat a munkaerőpiac aktuális változásaihoz igazítjuk, ennek egyik jó példája a dinamikusan növekvő Felelős Foglalkoztatói partneri hálózatunk.

 

Megújult honlapunkon mind a nyitott, mind pedig a megvalósítás alatt levő programjainkat megismerheti, időről-időre megújuló pályázataink között pedig bízom benne, hogy Ön is talál olyat, amellyel élni tud, akár munkavállalóként, akár munkáltatóként. Célom a jövőben is az, hogy az OFA Nonprofit Kft. rugalmasan, gyorsan és hatékonyan tudjon mind a tervezett növekedési célokat segítő programokat indítani, mind pedig előre nem látható, azonnali beavatkozást igénylő helyzetekre választ adni. A foglalkoztatáspolitika területén kiemelt feladatomnak tartom, hogy partnereinknek a legmagasabb színvonalú, versenyképes, minőségi szolgáltatást nyújtsuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Almási Erzsébet

ügyvezető

OFA FACEBOOK

Látogassa meg Facebook oldalunkat.

OFA FACEBOOK icon
photo

OFA INSTAGRAM

Látogassa meg Instagram oldalunkat.

OFA INSTAGRAM icon
photo