OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Bemutatkozás

icon Vissza

A Társaság célja a foglalkoztatás elősegítése, az innovatív foglalkoztatási formák támogatása, olyan programok, projektek végrehajtása, amelyek hatékony megoldást nyújtanak, és mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalon érdemi segítséget jelentenek.

 

Az OFA Nonprofit Kft. fontos hivatásának tekinti, hogy adott munkaerőpiaci kihívásokra mindig gyorsan és hatékonyan reagáljon; ennek megfelelően európai uniós projektek és hazai munkaerőpiaci programok megvalósítása révén szolgáltatás-nyújtási, támogatási, valamint fejlesztési eszközökkel nyújtson megoldást ezen aktuális helyzetekre; ennek következtében szakmai segítségével olyan programok valósuljanak meg, amelyek lehetővé teszik a foglalkoztatás bővítését, a munkaerőhiány csökkentését, a munkaerőpiaci integrációt, a  munkahelyteremtést vagy épp munkahelymegőrzést, innovatív foglalkoztatási formák támogatását, a társadalmi felelősségvállalást és egyéb a foglalkoztatáspolitika  szempontjából kiemelt célkitűzéseket.


A Társaság az elmúlt évtizedben nagy tapasztalatra tett szert uniós, valamint hazai finanszírozású önálló, komplex, összetett és sokrétű munkaerőpiaci programok végrehajtásában.

 

A Társaság valamennyi régióban - pécsi, szegedi, miskolci, debreceni, székesfehérvári és szombathelyi telephellyel - működteti kirendeltségeit. Az országos lefedettséggel működő regionális hálózat kirendeltségei kiemelkedő eredményeket érnek el a Társaság által megvalósított projektek, programok megyei, régiós szintű megvalósításában, továbbá a helyi foglalkoztatási, valamint társadalmi vállalkozások/szociális gazdaság típusú kezdeményezések elősegítése, fejlesztése terén.

Logónk jelentése

photo

Logónk jelentése

Logónk egyik szimbóluma a kapocs, amely fontos alapértékeinket jelképezi, az együttműködést és a támogató, ügyfélcentrikus hozzáállást, másik szimbóluma továbbá a hálózat, regionális irodáink hálózatára utal, amelyek a regionális sajátosságok figyelembevételével helyben igyekeznek segíteni támogatottainknak és fogadni ügyfeleinket.

Ugrás icon

Értékek Amelyek társaságunkat irányítják

OFA INSTAGRAM

Látogassa meg Instagram oldalunkat.

OFA INSTAGRAM icon
photo

OFA FACEBOOK

Látogassa meg Facebook oldalunkat.

OFA FACEBOOK icon
photo