OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

icon Közlemény a „Munkaerőhiány csökkentését célzó program a szállítmányozás és a személyszállítás területén” programra történő jelentkezésről

icon Vissza a hírekhez
photo

 

Közlemény
 
a „Munkaerőhiány csökkentését célzó program a szállítmányozás és a személyszállítás területén” programra történő jelentkezésről

 

Tájékoztatjuk azon munkáltatókat és álláskeresőket, akik részvételi szándékukat az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: OFA Nonprofit Kft.) honlapján közzétett „Munkaerőhiány csökkentését célzó program a szállítmányozás és a személyszállítás területén” elnevezésű programban (a továbbiakban: Program), a megadott regisztrációs felületen sikeresen jelezték, hogy a Programban való részvételhez kapcsolódó nyilatkozatok a mai napon, elektronikus úton megküldésre kerültek az érintettek részére.
 
Kérjük, hogy az elektronikus levélben található linken keresztül elérhető kitöltött és aláírással ellátott nyilatkozatot a gepjarmukepzes@ofa.hu e-mail címre, 2024.04.08. (hétfő) 09:00 óráig részünkre megküldeni szíveskedjenek.
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a sikeres regisztráció még nem jár programba vonási lehetőséggel!
 
A programba vonáshoz szükséges további lépésekről az OFA Nonprofit Kft. részére megküldésre kerülő szándéknyilatkozat teljeskörű megfelelőségét követően értesítjük az érintetteket a megadott e-mail címen.

 

Budapest, 2024.03.28.

OFA Nonprofit Kft.

2024-03-28 12:24

Hírlevél feliratkozás