OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

icon Felelős Foglalkoztatói arany minősítés átadó - CSIHA Innovációs és Technológiai Zrt.

icon Vissza a hírekhez
photo

A mai napon egy újabb elismerést adhatott át ügyvezetőnk, Almási Erzsébet a CSIHA Innovációs és Technológiai Zrt. részére.

A cég 2009 óta tevékenykedik a mérnöki elektronika területén, egyedi megoldásokat kínálva üzleti partnereik számára. Speciális szakértelmük és termékfejlesztési tapasztalatuk lehetővé teszi, hogy a szoftveres és a hardveres kihívásokra egyaránt tudjanak költséghatékonyan, mégis kimagasló színvonalon – a mai technológiai trendek elvárásait szem előtt tartva - reagálni. Komplex termékfejlesztési megoldásaik megvalósításakor az IoT (Internet of Things) területén szerzett tapasztalataikat kamatoztatva, profi mérnök-fejlesztő kollégáikkal a legkülönfélébb „okos megoldásokat” (például: SmartBuilding, SmartCity és SmartDevice technológiákat) képesek megalkotni, és alkalmazni munkáik során, mely által minden terhet levesznek partnereik válláról.

CSIHA Zrt. 2022. évben már elnyerte Kisvállalkozás kategóriában a második helyezést Az Év Felelős Foglalkoztatója díjátadónkon, amelyről az alábbi szavakban nyilatkoztak:

"Egy év után kiosztásra kerültek az OFA (Országos Foglalkoztatási Nonprofit Kft.) által kiírt Felelős Foglalkoztatói címek és díjak, aminek kapcsán újabb hatalmas megtiszteltetés ért minket. HR csapatunk lelkes szakmai munkája és a cégünk által képviselt filozófiának köszönhetően a cég életében először a Felelős Foglalkoztató címet is elnyertük 2022. évre vonatkozóan. Ami még nagyobb büszkeséggel tölt el bennünket az az, hogy nemcsak elnyertük, de kisvállalati kategóriában elhoztuk a 2. helyezést is. Óriási elismerés ez nekünk! Nagyon örülünk neki! A cím és ez a pozíció objektív megerősítése annak a nagyon tudatos karriermenedzsmentnek és motiválási rendszernek, amellyel minden egyes munkavállalónk esetében az egyén képességei és tudása alapján meghatározott, személyre szabott, hosszútávú anyagi és karrierlehetőségekkel motiválunk. Alapelvünk, hogy jelentkezőinknek, munkatársainknak a legfiatalabb gyakornoktól kezdve egészen a tapasztalt senior dolgozókig nemcsak egy pozíciót és az azzal járó bért ajánlunk fel, hanem perspektívát vázolunk mindenki számára. E rendszerben nagyon fontos szerepe van a tudatos toborzásnak és kiválasztásnak, a tudásszint-alapú előmenetelnek, valamint az ennek érdekében kialakított objektív értékelési és előléptetési rendszernek. Ez úton is köszönjük minden kedves Munkatársunknak, akik részt vettek ezen tevékenységek, gyakorlatok kitalálásában, bevezetésében, fenntartásában és bármilyen támogatásában! És köszönjük az OFA Nonprofit Kft. szakmai zsűrijének is e munkánk megerősítését!"

Felelős Foglalkoztató Minősítési Rendszer egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősíti a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját. Célja, hogy a szervezeteket egy 1+3 lépésből álló, egymásra épülő és folyamatosan mélyülő minősítési rendszer keretein belül támogassa a szervezetek felelős foglalkoztatói tevékenységének kialakítását, fejlesztését. A minősítés során a tanácsadók visszajelzést, útmutatást és irányvonalat adnak a felelős foglalkoztató elveinek szervezeti integrációjához.

A minősítés keretein belül a CSIHA Zrt. az első körös minősítési folyamatban a legmagasabb fokozatot, az arany minősítést szerezte meg. 

"A minősítés során egyértelműen kiderült, hogy a Csiha Zrt. már az alapításkor is egy egymást és egymás családját is támogató, baráti kisvállalkozás volt. Alapelvünk, hogy munkatársaik, mint cégük legfontosabb "alkotóelemei" elismertnek, megbecsültnek érezzék magukat és megfelelő egyensúlyt tudjanak tartani a családi élet és a munka között. További alapelvük, hogy cégükre, vezetőikre, mint egy tartó pillérre tudjanak számítani bármilyen élethelyzetben. Hisszük, hogy a mai világban cégnek és munkavállalónak is könnyebb, ha egy erős, megtartó közösséget alkotnak együtt."

 

Mit jelent a cég számára a felelős foglalkoztatás - felelős foglalkoztató?

„Mivel nálunk a tudás a legfontosabb érték, törekszünk arra, hogy munkatársaink, akiknek a fejében ez a tudás összpontosul, hosszútávon szeressenek ide tartozni. Célunk, hogy munkahelyükre, mint második családjukra támaszkodhassanak, hiszen a mai világban cégnek és munkavállalónak is könnyebb, ha egy erős, megtartó közösséget alkotnak együtt. Ezért cégünk nagy hangsúlyt fektet munkatársaink hosszútávú motivációjának megteremtésére és fenntartására. Motiválási rendszerünk alapelve, hogy jelentkezőinknek, munkatársainknak a legfiatalabb gyakornoktól kezdve egészen a tapasztalt senior dolgozókig nemcsak egy pozíciót és az azzal járó bért ajánlunk fel, hanem perspektívát vázolunk mindenki számára.Egy nagyon tudatos karriermenedzsmentet alkalmazunk minden egyes munkavállalónk esetében, ahol az egyén képességei és tudása alapján meghatározott, személyre szabott, hoszzú távú anyagi és karrierlehetőséggel motiválunk, de a szakmai kihívások mellet nagyon fontos alapelv továbbá a rugalmasság kialakítása, és ezáltal a családi és a magánélet összeillesztése a munkával. Egy egészséges egyensúly létrehozása, melyben a munkavállaló örömmel jár be dolgozni a családja mellől, és örömmel megy haza a családja mellé.”

Mit jelent a cégnek az arany fokozatú minősítés? 

"Az OFA Nonprofit Kft. arany fokozatú minősítése egy nagyon nagy megtiszteltetés, egy külső, objektív elismerés számunkra, amely jelzi, hogy jó úton járunk tevékenységünkkel, és büszkék lehetünk arra a rendszerre, amiben együtt dolgozunk és fejlődünk! Még akkor is, ha tudjuk, hogy néhány helyen még van tere a fejlődésnek.

Köszönjük az OFA Nonprofit Kft. szakmai tanácsadóinak is e munkánk megerősítését!"

 

Gratulálunk a CSIHA Innovációs és Technológiai Zrt.-nek a Felelős Foglalkoztatói arany minősítéshez!

2024-06-04 15:01

Hírlevél feliratkozás