OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

icon Arany fokozatú Felelős Foglalkoztatói minősítés átadó Társaságunknál

icon Vissza a hírekhez
photo

2024. június 27. napján újabb Felelős Foglalkoztatói arany minősítést adtunk át. Ezennel a NapraForgó Nonprofit Közhasznú Zrt. szerezte meg Társaságunk Felelős Foglalkoztatói minősítésrendszerének keretein belül az arany fokozatot, amelyet ügyvezetőnk, Almási Erzsébet adott át a cég képviselői részére.

A Felelős Foglalkoztató Minősítési Rendszer egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősíti a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját. Célja, hogy a szervezeteket egy 1+3 lépésből álló, egymásra épülő és folyamatosan mélyülő minősítési rendszer keretein belül támogassa a szervezetek felelős foglalkoztatói tevékenységének kialakítását, fejlesztését. A minősítés során a tanácsadók visszajelzést, útmutatást és irányvonalat adnak a felelős foglalkoztató elveinek szervezeti integrációjához.

 

 

A minősített szervezet a felelős foglalkoztatói címet két évre kapja meg. A minősítést követően egy éven belül az OFA Nonprofit Kft. Felelős Foglalkoztatói Tanácsadói időszakos jelentést kérhetnek a pályázótól programjuk aktuális állásáról és a továbbfejlesztésekről. Bejelentkezés esetén újabb helyszíni ellenőrzésre, felülvizsgálatra is sor kerülhet.


A Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Zrt. (NAF), száz százalékban magyar tulajdonban lévő vállalat. Alapításuk óta töretlenül szolgálják a hátrányos helyzetben lévő embereket. Céljuk a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű, elsősorban megváltozott munkaképességű munkavállalók (MMK) munkaerőpiaci (re)integrációjának támogatása.

Módszereikben mindig törekednek újszerű, innovatív megoldások bevezetésére, melyek 25 éves szakmai tapasztalataikon alapszanak és az integrált foglalkoztatási rehabilitációt támogatják.

Munkájuk egyik mérhető eredménye, hogy a munkatársaik 100%-a a segélyezett, támogatott státuszból eljut az adófizető, legális munkával bíró állapotba.

Felelős foglalkoztatóként folyamatosan keresik azokat a lehetőségeket, amik további értékeket képviselnek jelenlegi és jövőbeli munkatársaik számára. Küldetésük legutóbbi állomásaként megteremtették a munka, lakhatás, egészség három alappillérét a munkavállók által felmerülő szükségletek kielégítésére mindhárom területen.

 

Kiemelt dimenzióik a felelős foglalkoztatásban

•           Bérezés

•           Béren kívüli juttatások

•           Tudástranszfer

•           Munkakörnyezet fejlesztése

•           Fizikai és mentális egészségi állapot megőrzése

•           Munkahelyi közösségi és társadalmi jól-lét támogatása

•           Rugalmasság a foglalkoztatásban

 

Az arany minősítés elismerése annak, hogy küldetésük és annak mindennapi megvalósítása mások számára is érték, elismerésre méltó. További inspirációkra serkentő kiindulási pont módszereik, szemléletük, a támogatási eszközeik tárházának szükség szerinti fejlesztéséhez, bővítéséhez. Törekvésük továbbra is bármely dolgozni szándékozó álláskereső munkához juttatása, munkatársaik jól-létének és minél komfortosabb munkakörülményeinek biztosítása, a legjobb tudásuk szerinti támogatása.

 

2024-07-02 12:15

Hírlevél feliratkozás