OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

icon Felelős Foglalkoztatói arany minősítést adtunk át a Danubius Hotels Zrt. részére

icon Vissza a hírekhez
photo

A mai napon egy újabb elismerést adhatott át ügyvezetőnk, Almási Erzsébet.

 

A Felelős Foglalkoztató Minősítési Rendszer egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősíti a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját. Célja, hogy a szervezeteket egy 1+3 lépésből álló, egymásra épülő és folyamatosan mélyülő minősítési rendszer keretein belül támogassa a szervezetek felelős foglalkoztatói tevékenységének kialakítását, fejlesztését. A minősítés során a tanácsadók visszajelzést, útmutatást és irányvonalat adnak a felelős foglalkoztató elveinek szervezeti integrációjához.

A minősített szervezet a felelős foglalkoztatói címet két évre kapja meg. A minősítést követően egy éven belül az OFA Nonprofit Kft. Felelős Foglalkoztatói Tanácsadói időszakos jelentést kérhetnek a pályázótól programjuk aktuális állásáról és a továbbfejlesztésekről.  Bejelentkezés esetén újabb helyszíni ellenőrzésre, felülvizsgálatra is sor kerülhet.


A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group több mint 8500 szállodai szobával egyike Európa legjelentősebb szállodavállalatainak. A szállodacsoport gyógy-, wellness- és városi szállodákat tulajdonol és üzemeltet Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában, illetve üzemeltet Nagy-Britanniában.

A szervezet legfőbb erősségei felelős foglalkoztatóként:

-          Bérezés

-          Béren kívüli juttatások

-          Tudástranszfer

-          Fizikai és mentális egészségügyi állapot megőrzése

-          Munkahelyi közösségi és társadalmi jó-lét támogatása

-          Rugalmasság a foglalkoztatásban

-          Visszacsatolás és értékelés

A vállalat a 2019-es Év Munkáltatójaként büszke arra, hogy nemcsak üzleti szolgáltatásaiban, de munkáltatói szemléletében is innovatív, vallja, hogy a vendégek és a munkavállalók egyformán fontosak a cég számára.

A Danubius Hotels cégcsoport nem csak a vendégek iránt elkötelezett. Munkáltatóként is igyekeznek a legtöbbet kihozni magukból. Alapértékeik a megbecsülés, a szakértelem és a megbízhatóság. Tisztelik egymást beosztástól függetlenül. A munkaerő számukra nem eszköz, hanem érték. Hiszik, hogy nincs vendégelégedettség, munkatársi elégedettség nélkül.

 

Felelős foglalkoztatónak lenni a 21. században számukra ezt jelenti:

"Aranyfokozatú felelős foglalkoztatónak lenni egyenlő a hatalmas felelősséggel, amely nap mint nap velünk van."

"Büszkék vagyunk magunkra, hiszen rengeteg munkánk van abban, hogy ebben az elismerésben részesülhettünk. Ezzel visszacsatolást kaptunk arról, hogy jó irányba haladunk. Ígérjük, folytatjuk!”

 

2024-05-23 15:41

Hírlevél feliratkozás