flag

Tájékoztatás a „Ragadd meg a kulcsot” állásbörze sorozatunkról!


Az OFA Nonprofit Kft. a közúti áruszállítás, fuvarszervezés és személyszállítás versenyképességének javítását célzó – hivatásos gépjárművezető képesítést (C, C+E, D, GKI) biztosító program - eredményes megvalósítása érdekében állásbörze roadshow sorozatot szervez.

A ,,Ragadd meg a kulcsot” szlogenre hallgató szakmai nap elsőként Budapesten került megrendezésre 2016. május 21-én. Ezt követően több vidéki nagyvárosban találkozhatnak egymással a leendő sofőrök és a munkavállalót kereső fuvarozó vállalkozások:

Békéscsaba - 2016. június 6.

Kecskemét - 2016. június 10.

Nyíregyháza - 2016. június 15.

Székesfehérvár - 2016. június 20.

Zalaegerszeg - 2016. június 29.

Miskolc - 2016. július 5. 

Nyári Záró Rendezvény: Szeged - 2016. július 15. reggel 9 óra
(Art Hotel Szeged)

A részvétel regisztrációhoz kötött!

…. mint kiállító, kérjük, az alábbi linken jelezze felénk Zárórendezvényünkön való részvételi szándékát:
Szeged Záró Regisztráció

mint munkavállaló, kérjük, az alábbi linken jelezze felénk Zárórendezvényünkön való részvételi szándékát:
Szeged Záró Regisztráció


A szakmai nap célja, hogy a programba sikeresen regisztrált, de munkáltatói elköteleződéssel még nem rendelkező  egyének személyesen találkozzanak a leendő munkáltatókkal, megállapodjanak, majd ezt követően képzésbe kerülhessenek.

Az állásbörze egyik legfontosabb előnye, hogy teret és időt kínál a munkaadó és a munkakereső számára a személyes kapcsolat felvételére, a hosszú távú együttműködés kialakítására egyaránt. Ezáltal a munkavállalók kérdéseikre személyre szabott választ kaphatnak. Lehetőségük nyílik találkozni a szakma legjobb munkáltatóival, akikkel már a helyszínen megtörténhet a megállapodás a leendő foglalkoztatásról.  Az OFA Nonprofit Kft.-vel együttműködő fuvarozó vállalkozások a program keretében biztosított kategóriás képzések szempontjából alkalmas jelöltek közül találhatják meg a számukra ideális munkavállalót.

A rendezvények főszervezője az OFA Nonprofit Kft., aki hazai áru- és személyszállító  munkáltatóknak biztosítja a megjelenést, tervezetten  pedig – helyszínenként - több száz, a Hivatásos Gépjárművezető programba sikeresen kiválasztott egyénnek biztosítja térítésmentesen a megjelenési lehetőséget.


A rendezvénysorozat kiemelt partnerei: MKFE, Nemzetgazdasági Minisztérium

Amennyiben kérdése merült fel, kérjük, jelezze a program munkatársai felé a kamionos@ofa.hu e-mail címre!