flag

2020. április 21-én elindult a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) megújult weboldala, amely az nfsz.munka.hu címen érhető el. A felületen részletesen megismerhetők a munkaügyi szervezet által az álláskeresőknek és munkáltatóknak nyújtott ellátások, hazai és EU-s forrásból kínált támogatások és szolgáltatások, illetve letölthetők azok a dokumentumok, amelyeken keresztül mindezeket igényelni lehet.

Az oldalon részletesen megismerhetők a jelenleg fennálló veszélyhelyzet kapcsán kialakított új támogatási eszközök, illetve elérhetők mindazon tájékoztatók, illetve űrlapok, amelyekkel a vállalkozások és a munkavállalók ezek felhasználását kezdeményezhetik.

Külön menüpontban kerültek publikálásra a hazai munkaerőpiacot részletesen bemutató statisztikák, illetve elemzések, ezen felül pedig számos további eszköz (például térképes kereső az illetékes foglalkoztatási osztály megtalálásához vagy álláskeresési járadék várható összegét számoló kalkulátor) segíti az oldal felhasználóit. Bővebb információért kérjük, látogassanak az alábbi honlapra: https://nfsz.munka.hu/