flag

Innovatív kapacitásbővítő program
 
Értesítünk minden tisztelt Pályázót, hogy az OFA Nonprofit Kft. az „Innovatív kapacitásbővítő program” Innovatív komplex kapacitásbővítő beruházások támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknál elnevezésű program pályázati dokumentációját módosította.

A módosított pályázati dokumentáció a mai naptól az alábbi linken érhető el.

Kérjük, hogy pályázataikat a módosított pályázati dokumentáció figyelembevételével készítsék el.
 
2021. október 25.


A program célja, innovatív komplex kapacitásbővítő beruházások támogatása által a mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének és termelékenységének növelése, valamint a foglalkoztatás bővítésének ösztönzése.
A támogatás az európai uniós versenyjogi értelemben vett állami támogatásokra vonatkozó szabályokkal összhangban – regionális beruházási támogatás jogcímen vagy csekély összegű (de minimis) támogatásként – nyújtható.
A regionális beruházási támogatási jogcímen igényelhető összeg 10-150 millió forint. A támogatás vissza nem térítendő, intenzitása régiónként eltérő, de maximum 50 százalékos lehet.

A csekély összegű támogatási jogcímen megítélt támogatás támogatástartalma – a folyó pénzügyi évben, valamint az azt megelőző két pénzügyi év során – nem haladhatja meg a 200.000 eurónak, a közúti szállítási ágazatban a 100.000 eurónak megfelelő forintösszeget. A támogatás vissza nem térítendő, de maximum 50 százalékos lehet.

Az Innovatív kapacitásbővítő program módosított pályázati dokumentációja itt tölthető le.
Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el.
A Gyakran Ismételt Kérdések letölthető innen.


Az érdeklődők a Pályázati kiíráshoz kapcsolódó kérdéseiket az inkapalyazat@ofa.hu e-mail címen tehetik fel.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a beérkezett kérdések összesítésre kerülnek és a válaszokat a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) menüpont alatt, itt a honlapon tesszük közzé.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag a felhívás konkrét pontjára, szövegére irányuló értelmezési problémája esetén nyújthatunk segítséget, amennyiben azt pontosan megjelöli vagy idézi.
A pályázati eljárásban konkrét projektötletet előzetesen minősíteni nem áll módunkban.