flag
- Négy év alatt legalább 4000 frissen képzett fejlesztő, informatikai szakember munkába állítása -Magabiztos gyakorlati és elméleti tudással rendelkező kezdő szoftverfejlesztők és informatikus szakemberek képzése, illetve a képzés sikeres elvégzését követően munkába állítása.A fejlesztők azok az informatikusok, akik a munkájuk során programokat terveznek, fejlesztenek, kódokat írnak, tesztelnek. Ide tartozik az üzleti alkalmazások, játékok fejlesztése, az adatbázisok fejlesztése, a szoftverek tesztelése vagy a rendszerek üzemeltetéséhez szükséges segédprogramok, szkriptek fejlesztése és az elektronikai eszközök működéséhez szükséges programok fejlesztése is.A programot Magyarország egyik vezető oktatóközpontjának vezetésével létrejött konzorcium valósítja meg az OFA Nonprofit Kft. megbízásából.

A programban résztvevők egy 3-4 hónapos intenzív, gyakorlatorientált képzés keretében projektfeladatok mellett önállóan és kis csoportokban, mentorok segítségével sajátítják el a tanfolyam tematikájában szereplő technológiákat, módszertanokat, ez idő alatt kommunikációs és prezentációtechnikai tréningeken vesznek részt, majd a képzést követően nemzetközi iparági minősítésű oklevelet kaphatnak és azonnal készen állnak a munkavállalásra.Várjuk a fejlesztői, informatikai terület iránt érdeklődőket:
  1. akik már rendelkeznek előképzettséggel IT területen, de a tudásuk még nem elegendő ahhoz, hogy elhelyezkedjenek.
  2. akik az informatikában járatlanok, ilyen irányú képzettségük még nincs, de ebben az iparágban szeretnének a jövőben karriert befutni.
A programban való részvételhez legalább középfokú végzettség szükséges.
Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el. 

https://karrier.training360.com/