flag

photo

Tisztelt Hivatásos Gépjármű Programra Jelentkező!

Tájékoztatjuk, hogy a Hivatásos gépjárművezető képzés regisztrációs felülete lezárásra került 2017. szeptember 1. éjfélkor!

Kérjük, hogy szíveskedjen elolvasni a PÁLYÁZATI FELHÍVÁST, mely a gépkocsivezetői képzésre jelentkezés és a támogathatóság feltételeit ismerteti, valamint a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK dokumentumot, melyben a felmerülő kérdéseire kaphat választ.
 


Az OFA Nonprofit Kft. segít Önnek a képzésre való jelentkezésében, biztosítjuk az ingyenes lehetőséget piacképes ismeret megszerzésében. Meglévő jogosítványának megfelelően az alábbi két képzési lehetőséget tudjuk biztosítani:

A csoportos tájékoztatókra azok tudnak jelentkezni, akik már regisztrálták magukat a programra a regisztrációs adatlap kitöltésével. 
 
Adatlap kitöltés (Lezárva 2017. 09. 01.)
 
A csoportos tájékoztatón a Társaság, valamint a Képző Intézmény nyújt információt Önnek a képzési program támogatási és képzési elemeiről, a képzés várható időtartamáról és felépüléséről, a csoportos tájékoztatót követő kiválasztási eljárásról, valamint a Programban való részvételhez szükséges szerződéses elemekről, azok tartalmáról. 

A csoportos tájékoztatón az esemény időpontja mellett feltüntetett Munkáltató is bemutatkozik, és ismerteti a képzést támogató ösztönzőit, mint lehetséges jövőbeli Munkáltatójuk.

FONTOS! A tájékoztató napján történnek meg a szükséges szűrési vizsgálatok (lásd kiválasztás, képzésbe vonás táblázat), kivéve a PÁV vizsgálatot, így a részvétel egész napos elfoglaltságot jelenthet! 

Kérjük, kizárólag akkor jelentkezzen Csoportos Tájékoztatóra, ha abban a megyében tudja vállalni a részvételt a képzésen.

A csoportos tájékoztatóra való jelentkezését akkor tegye meg, ha meggyőződött arról, hogy a választott eseményen részt tud venni. 

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a részvételi szándékának megerősítését követően nem tud részt venni az eseményen, távollétét igazolnia kell az OFA Nonprofit Kft. felé. A személyes megjelenés, valamint egy, a programban résztvevő Munkáltató melletti elköteleződés elengedhetetlen a képzésbe vonáshoz. 

A Munkáltatók rövid bemutatkozását megtalálja az egyes csoportos tájékoztatók jelentkezési felületén.

További fontos tudnivalók:

- A csoportos tájékoztatóra való érvényes jelentkezéshez szükséges az OFA Nonprofit Kft. által biztosított regisztrációs adatlap teljes körű kitöltése és végleges mentése

- A Csoportos tájékoztató keretében kezdetét veszi a kiválasztási folyamat, kivéve a PÁV vizsgálatot.

- A pályát változtatni szándékozó munkaviszonyban állók is jelentkezhetnek, azonban a választott munkáltató felé való elköteleződés, és az elhelyezkedés a képzés elvégzését követően kötelező.

photo photo 2. melléklet a 8/2016. (II. 9.) Korm. rendelethez A közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet 7. melléklet I. Életkori feltételek pont 10. alpontja helyébe a következő rendelkezés lép, melynek értelmében „10. A „C” , a „CE”, a „D1” és a „D1E” kategóriába tartozó gépjármű vezetésére jogosító engedély a 18. életév betöltésétől, a „D” és a „DE” kategóriába tartozó gépjármű vezetésére jogosító engedély a 21. életév betöltésétől is kiadható, azonban ezen gépjármű vezetésére jogosító engedélyek - a8. és a9.pontban meghatározott életév betöltéséig - kizárólag Magyarország területén jogosítanak vezetésre.”
 

Ide kattintva tud jelentkezni a folyamatosan frissülő Csoportos Tájékoztatókra
, amelynek feltétele a regisztrációs adatlap kitöltése.

photo
Ide kattintva megtekintheti a Munkáltatói Bemutatkozásokat.
photo

Tájékoztatjuk a munkáltatókat, hogy amennyiben még nem csatlakoztak a programhoz, a részvételi szándékukat szíveskedjenek jelezni vagy az MKFE vagy a NiT Hungary szervezetnél vagy a program munkatársainál a kamionosmunkaltato@ofa.hu email címen.

photo


Az ÚJ csoportos tájékoztatók megjelenéséről az OFA Facebook oldalán délelőtt 11 órakor bejegyzést teszünk közzé minden alkalommal.

Kövessd programunkat az OFA közösségi média oldalain:

/OFAhivatalos

/ofa_nkft

/OFAhivatalos

/ofankft

/ofahivatalos

/OFANonprofitKftKapcsolat:

OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Web: www.ofa.hu

Email: kamionos@ofa.hu

Levelezési cím: 1301 Budapest Pf.:84