flag

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy folytatódik a Hivatásos Gépjárművezetői program.
Jelenleg a már korábban minden feltételnek megfeleltek képzésbe vonása történik. Őket munkatársaink telefonon vagy e-mailben keresik meg a további egyeztetések érdekében.
Az újonnan jelentkezők részére a program regisztrációs felülete tervezetten 2017. júniusban nyílik meg itt honlapunkon.Az OFA Nonprofit Kft. segít Önnek a képzésre való jelentkezésében, biztosítjuk az ingyenes lehetőséget piacképes ismeret megszerzésében. Meglévő jogosítványának megfelelően az alábbi két képzési lehetőséget tudjuk biztosítani:
2,melléklet a 8/2016. (II. 9.) Korm. rendelethez A közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a  közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet 7.  melléklet I. Életkori feltételek pont 10.  alpontja helyébe a  következő rendelkezés lép, melynek értelmében „10. A  „C” , a  „CE”, a  „D1” és a  „D1E” kategóriába tartozó gépjármű vezetésére jogosító engedély a  18. életév betöltésétől, a „D” és a „DE” kategóriába tartozó gépjármű vezetésére jogosító engedély a  21. életév betöltésétől is kiadható, azonban ezen gépjármű vezetésére jogosító  engedélyek  – a 8. és a 9. pontban meghatározott életév betöltéséig – kizárólag Magyarország területén jogosítanak vezetésre.”
TÁJÉKOZTATÓK     TUDJON MEG TÖBBET
Útmutató a Munkáltatói bemutatkozások megtekintéséhez    
Gyakran Ismételt Kérdések és Válaszok

E-learning képzési forma     Segítség e-mail cím létrehozásához 
Pályázati Felhívás       Országos internetpontok listája       

Ide kattintva megtekintheti a Munkáltatói Bemutatkozásokat.

Tájékoztatjuk a munkáltatókat, hogy amennyiben még nem csatlakoztak a programhoz, a részvételi szándékukat az MKFE vagy a NiT Hungary szervezetnél szíveskedjenek jelezni.

Kövessd programunkat az OFA közösségi média oldalain:

 /OFAhivatalos
 /ofa_nkft
 /OFAhivatalos
 /ofankft
 /ofahivatalos
 /OFANonprofitKft
 


OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Web: www.ofa.hu
Levelezési cím: 1301 Budapest Pf.:84