flag

photo

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy folytatódik a Hivatásos gépjárművezető képzés, mellyel most államilag támogatott C+CE+GKI vagy a C+D+GKI jogosítványt szerezhet!

A program országosan várja azok jelentkezését, akik betöltötték a 18. életévüket, és legalább 2 éve megszerezték „B” kategóriás jogosítványukat, és a logisztikai, vagy szállítmányozási üzletágban képzelik el jövőjüket.

A regisztrációs felület itt érhető el: www.ofa.hu/kerdoiv

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg kizárólag a regisztrációs felület érhető el. A regisztrációkat folyamatosan figyelemmel kísérjük, ezek alapján és a munkáltatói igények alapján kerülnek majd meghirdetésre a csoportos tájékoztatók.

A csoportos tájékoztatók időpontja, helyszíne itt honlapunkon lesz elérhető.

Tekintettel arra, hogy jelenleg a regisztrációs folyamat zajlik, a csoportos tájékoztatókra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban türelmet kérünk - minden új információ itt honlapunkon fog megjelenni.

Kérjük, hogy szíveskedjen elolvasni a PÁLYÁZATI FELHÍVÁST, mely a gépkocsivezetői képzésre jelentkezés és a támogathatóság feltételeit ismerteti, valamint a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK dokumentumot, melyben a felmerülő kérdéseire kaphat választ.

Az OFA Nonprofit Kft. segít Önnek a képzésre való jelentkezésében, biztosítjuk az ingyenes lehetőséget piacképes ismeret megszerzésében. Meglévő jogosítványának megfelelően az alábbi két képzési lehetőséget tudjuk biztosítani:

photo photo 2. melléklet a 8/2016. (II. 9.) Korm. rendelethez A közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet 7. melléklet I. Életkori feltételek pont 10. alpontja helyébe a következő rendelkezés lép, melynek értelmében „10. A „C” , a „CE”, a „D1” és a „D1E” kategóriába tartozó gépjármű vezetésére jogosító engedély a 18. életév betöltésétől, a „D” és a „DE” kategóriába tartozó gépjármű vezetésére jogosító engedély a 21. életév betöltésétől is kiadható, azonban ezen gépjármű vezetésére jogosító engedélyek - a8. és a9.pontban meghatározott életév betöltéséig - kizárólag Magyarország területén jogosítanak vezetésre.”
photo Ide kattintva megtekintheti a Munkáltatói Bemutatkozásokat.
photo

Tájékoztatjuk a munkáltatókat, hogy amennyiben még nem csatlakoztak a programhoz, a részvételi szándékukat szíveskedjenek jelezni vagy az MKFE vagy a NiT Hungary szervezetnél vagy a program munkatársainál a kamionosmunkaltato@ofa.hu email címen.

photo

Kapcsolat:

OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Web: www.ofa.hu

Email: kamionos@ofa.hu

Levelezési cím: 1301 Budapest Pf.:84