flag

photo
photo

Amennyiben nem tudja letölteni kattintson ide!

photo

A díj az alábbi 4 kategóriában kerül kiosztásra:

I. kategória - 1 < 50 közötti foglalkoztatók

II. kategória - 51 < 500 fő közötti foglalkoztatók

III. kategória - 500 fő feletti foglalkoztatók

IV. kategória - közszféra szervezetei

A tavalyi évhez hasonlóan 2017-ben is a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot.

photo photo photo

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA Nonprofit Kft.) második alkalommal hirdeti meg az Év Felelős Foglalkoztatója elnevezésű pályázatát. A tavalyi évhez hasonlóan 2017-ben is keressük az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik és megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét és a benne rejlő lehetőségeket.

A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli. Fontosnak tartja a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt. A tudatos stratégia segít a munkavállalók elkötelezettségének növelésében és a fluktuáció kezelésében is. Az ebből fakadó hatások pozitívan befolyásolják a vállalat eredményeit, a HR folyamatokat, a munkatársak közötti kapcsolatokat és a munkáltató külső és belső megítélését.

A 2016-os év tapasztalataira és visszajelzéseire építve szeretnénk bemutatni és díjazni a kiemelkedő jó gyakorlatokat, melyek segítik a hazai foglalkoztatói szemléletmód fejlődését. A jelenlegi munkaerő-piaci folyamatokra reagálva, a munkáltatóknak szükségük van alkalmazkodóképességük fejlesztésére. Ezt szemléletváltással, új eszközök alkalmazásával vagy a meglévőek átszervezésével lehet elérni.

A pályázat összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak e terület fejlődéséhez, kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A célja a bátorítás és az ösztönzés azon munkáltatók felé, amelyek még kevés tapasztalattal rendelkeznek.

A rendezvény további célja az együtt gondolkodás a szakma meghatározó képviselőivel, a nagyvállalatok, a kis- és középvállalatok, illetve a közszféra lehetőségeinek megvitatása.

Pályázat leadási határideje: 2017. október 6. 

DÍJÁTADÓ ÉS KONFERENCIA
2017. november 2.
Budapest, Várkert Bazár

További részleteket a pályázati felhívásban olvashat, vagy kérjen információt a felelosfoglalkoztato@ofa.hu email címen.

„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017.” programban együttműködő partnereink a HR Portál, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra, valamint az Országos Humánmenedzsment Egyesület.

  

Tekintse meg a 2016-os nyerteseinket:

Mikro- és Kisvállalkozások

 
photo
 
photo

Közép- és Nagyvállalatok

 
photo
 
photo

Közszféra szervezetei

 
photo
 
photo

Az Év Felelős Foglalkoztatója online könyv:

 
photo

Ismerje meg 2016 pályázóit online kiskönyvünkből:

 
photo

Hivatalos reklámfilm. Tekintse meg rövid kisfilmünket:

 

2016 Díjátadó videó

 

2016 Díjátadó képei

 
photo

Partnereink: