flag

photo

Tekintse meg interjúnkat a tavalyi év egyik nyertesével az E.ON Hungária Zrt.-vel!


2016-ban különdíjat kapott a Nestlé Hungária Kft.


Tavalyi konferenciánk videója


Együttműködő Partnereink:

photo photo photo photo


További képeink ide kattintva megtekinthetőek.


AZ ÉV FELELŐS FOGLALKOZTATÓI 2017


Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA Nonprofit Kft.) második alkalommal hirdeti meg az Év Felelős Foglalkoztatója elnevezésű pályázatát. A tavalyi évhez hasonlóan 2017-ben is keressük az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik és megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét és a benne rejlő lehetőségeket.

A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli. Fontosnak tartja a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt. A tudatos stratégia segít a munkavállalók elkötelezettségének növelésében és a fluktuáció kezelésében is. Az ebből fakadó hatások pozitívan befolyásolják a vállalat eredményeit, a HR folyamatokat, a munkatársak közötti kapcsolatokat és a munkáltató külső és belső megítélését.

A 2016-os év tapasztalataira és visszajelzéseire építve szeretnénk bemutatni és díjazni a kiemelkedő jó gyakorlatokat, melyek segítik a hazai foglalkoztatói szemléletmód fejlődését. A jelenlegi munkaerő-piaci folyamatokra reagálva, a munkáltatóknak szükségük van alkalmazkodóképességük fejlesztésére. Ezt szemléletváltással, új eszközök alkalmazásával vagy a meglévőek átszervezésével lehet elérni.

A pályázat összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak e terület fejlődéséhez, kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A célja a bátorítás és az ösztönzés azon munkáltatók felé, amelyek még kevés tapasztalattal rendelkeznek.

A rendezvény további célja az együtt gondolkodás a szakma meghatározó képviselőivel, a nagyvállalatok, a kis- és középvállalatok, illetve a közszféra lehetőségeinek megvitatása.

További részleteket a pályázati felhívásban olvashat, vagy kérjen információt a felelosfoglalkoztato@ofa.hu email címen.

Tekintse meg a 2016-os nyerteseinket:

Mikro- és Kisvállalkozások

 
photo
 
photo

Közép- és Nagyvállalatok

 
photo
 
photo

Közszféra szervezetei

 
photo
 
photo

Az Év Felelős Foglalkoztatója online könyv:

 
photo

Ismerje meg 2016 pályázóit online kiskönyvünkből:

 
photo

Hivatalos reklámfilm. Tekintse meg rövid kisfilmünket:

 

2016 Díjátadó videó

 

2016 Díjátadó képei

 
photo

Partnereink: